preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ljubešćica

 > Naslovnica
vijesti

Obavijest - podjela svjedodžbi

Autor: Ivica Rojc, 30. 6. 2020. 13:21

Podjela svjedodžbi, pohvalnica i nagrada održat će se 6. srpnja (ponedjeljak) u školskoj sportskoj dvorani prema slijedećem rasporedu:

- od 1. do 4. razreda u 9:00,

- od 5. do 8. razreda u 9:30.

Organizirani prijevoz u školu za taj dan neće biti organiziran.

 [više]

Obavijest

Autor: Ivica Rojc, 29. 6. 2020. 12:35

Odluka o financiranju drugih obrazovnih materijala za učenike osnovnih škola u Republici Hrvatskoj za školsku godinu 2020./2021. sredstvima iz Državnog proračuna Republike Hrvatske:

https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2020_06_66_1314.html

 [više]

Posjet Protupožarnom centru Ljubešćica

Autor: Ivica Rojc, 25. 6. 2020. 22:03

Dana 23. lipnja učenici nižih razreda zajedno sa svojim učiteljicama i ravnateljem posjetili su Protupožarni centar u Ljubešćici.

 [više]

Online anketno ispitivanje za roditelje učenika petih i sedmih razreda

Autor: Ivica Rojc, 24. 6. 2020. 16:47

Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja provodi online anketno ispitivanje za roditelje učenika petih i sedmih razreda kojima se želi utvrditi koliko su zadovoljni nastavom na daljinu te kakve su navike njihove djece u vezi s prehranom i tjelesnom aktivnošću prije i nakon socijalne izolacije uzrokovane pandemijom COVID-19.

Upitnik je potpuno anoniman. Svi će se odgovori analizirati isključivo na skupnoj razini te se odgovori ni na koji način neće moći povezati s osobnim podatcima ispitanika.

Rezultati ovoga ispitivanja služe kako bi se poboljšala kvaliteta obrazovanja i komunikacija s učenicima u digitalnome okruženju te kako bi se pridonijelo kvaliteti života učenika u novim okolnostima.

 

Upitnik se nalazi na ovoj poveznici: https://www.surveymonkey.com/r/NCVVOupitnik

 

Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti na adresu e-pošte: evaluacija.programa@ncvvo.hr ili na broj telefona 01/4501-856.

 

 [više]

Obavijest za učenike viših razreda

Autor: Ivica Rojc, 18. 6. 2020. 14:10

Učenici viših razreda trebaju doći u školu i sa sobom donijeti udžbenike, knjige koje su posudili iz knjižnice i ključ od garderobnih ormarića.

Raspored dolazaka je slijedeći:

Dana 23. lipnja (utorak) doći će u školu učenici 5. i 6. razreda:

- od 9 do 11 sati 5. r.

- od 11 do 13 sati 6. r.

Dana 25. lipnja (četvrtak) doći će u školu učenici 7. i 8. razreda:

- od 9 do 11 sati 7. r.

- od 11 do 13 sati 8. r.

NAPOMENA: učenici trebaju prije dolaska u školu obavezno izmjeriti temperaturu i ako imaju povišenu temperaturu ili neke druge simptome bolesti ne dolaze u školu.

 [više]

Obavijest o upisu učenika u Centre izvrsnosti Varaždinske županije Vijest ima dokument u privitku

Autor: Ivica Rojc, 16. 6. 2020. 11:30

Poštovani učenici i roditelji/skrbnici,

ovogodišnji upisi u Centre izvrsnosti Varaždinske županije za školsku godinu 2020./21. odvijat će se elektroničkim putem. Prijaviti se mogu učenici od 1. do 8. razreda. U privitku se nalazi brošura s informacijama o svakom Centru izvrsnosti.

Prijave učenika za Centre izvrsnosti traju od 16.6. do 6.7.2020. godine putem poveznice: www.civz.hr/upisi-2020.

Testiranje učenika provodit će se u terminu od 31. kolovoza do 4. rujna 2020.

 [više]

Dan škole

Autor: Ivica Rojc, 13. 6. 2020. 17:24

Dana 12. lipnja obilježili smo Dan škole uz mnogo smijeha i veselja, priredbom u školskoj sportskoj dvorani te na otvorenome, uz raznovrsne sportske aktivnosti (trčanje, tenis, bicikl, graničar).
 
 [više]

Dan škole u virtualnom okruženju

Autor: Ivica Rojc, 12. 6. 2020. 12:52

Na slijedećoj poveznici možete pristupiti radovima učenika naše škole te prigodnom kvizu. Većina radova nastala je u doba on-line nastave.

 [više]

Prvašići obilježili Međunarodni dan sporta

Autor: Ivana Nogić, 27. 5. 2020. 11:59

Međunarodni dan sporta

     Međunarodni dan sporta, obilježava se svake posljednje srijede u mjesecu svibnju kao velika svjetska sportska manifestacija u kojoj se gradovi iz različitih država natječu tko će atraktivnijim i bogatijim programom privući veći broj sudionika. Budući da ove godine masovno bavljenje sportom još uvijek nije moguće, naši su prvašići odlučili obilježiti Međunarodni dan sporta online, izradom plakata o njima najdražim sportovima.

https://read.bookcreator.com/Moj najdraži sport

 [više]

Poštovani roditelji/staratelji

Autor: Ivica Rojc, 25. 5. 2020. 11:17

Prema preporukama HZJZ preporuča se da svaki dan prije odlaska u školu roditelji/staratelji  u djetetovu bilježnicu upišu vrijednosti izmjerene temperature kod djeteta. Bilježnicu dijete donosi sa sobom u školu, a učitelj svakodnevno provjerava.

 

 [više]

POVRATAK U ŠKOLU UČENIKA NIŽIH RAZREDA Vijest ima dokument u privitku

Autor: Ivica Rojc, 21. 5. 2020. 14:26

Dragi učenici, poštovani roditelji/skrbnici,

sukladno Uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te Preporukama Ministarstva znanosti i obrazovanja o organizaciji rada u razrednoj nastavi, od ponedjeljka, 25. svibnja 2020. godine, svi učenici od 1. do 4. razreda osnovne škole u Republici Hrvatskoj vraćaju se u školske klupe. Drugima riječima, od 25. svibnja, pa do kraja nastavne godine, tj. do 26. lipnja, za učenike nižih razreda nastava će se održavati u školi, uz maksimalno pridržavanje preporučenih mjera opreza. Upute HZJZ-a te Preporuke MZO-a nalaze se priložene ovoj stranici, pa vas molimo da ih pažljivo pročitate.

Nastava u školi započet će ujutro u uobičajeno vrijeme, u 8,00 sati, a odvijat će se prema novom rasporedu kojeg možete vidjeti u odjeljku RASPORED SATI. Školska prehrana i produženi boravak bit će organizirani od ponedjeljka 25. svibnja. Školski prijevoz također će započet odmah od ponedjeljka, a vozit će prema uobičajenom voznom redu. Roditelji/skrbnici ne moraju više dovoditi djecu u školu niti potpisivati izjavu da ne mogu zbrinuti djecu kod kuće. Obaveza roditelja/skrbnika je, između ostaloga, da svako jutro izmjere djeci tjelesnu temperaturu, te u slučaju povišene temperature zadrže dijete kod kuće i o tome obavijeste školu. Također, molimo roditelje/skrbnike da upozore svoju djecu na važnost pridržavanja mjera opreza, kako u školi, tako i na putu do škole.

U slučaju bilo kakvih pitanja, roditelji/skrbnici mogu kontaktirati razrednice svoje djece ili ravnatelja Škole (mob.: 0912531347).

Svim učenicima nižih razreda želimo sretan povratak u školu te dobro zdravlje!

Ravnatelj:

Ivica Rojc

 [više]

Uspjeh na natječaju „Poj riči materinske“

Autor: Ivana Nogić, 21. 5. 2020. 13:04

     Učenici naše škole, polaznici Produženog boravka još jednom su dokazali da se na vlastitom govoru znaju vrlo originalno izraziti. Iskoristila je to njihova učiteljica Valentina Ivanušec koja je učeničke radove na temu „Ljubešćica u srcu“ poslala na 14. literarno-likovni natječaj „POJ RIČI MATERINSKE“ koji organizira OŠ Primošten. Rezultat je objava pjesama petero naših učenika u Zborniku radova.

 [više]

15. svibnja - Međunarodni dan obitelji

Autor: Ivana Nogić, 15. 5. 2020. 12:11

     Međunarodni dan obitelji proglasili su Ujedinjeni narodi 1989. godine, a u svijetu je prvi put obilježen 15. 5. 1994. godine. Glavni cilj bio je naglasiti važnost obitelji kao osnovnog elementa svakog društva, zato su toga dana pozvane sve obitelji da kroz neke zajedničke aktivnosti proslave svoju povezanost i ljubav koju osjećaju jedni prema drugima.

Zato danas okupite svoju obitelj i uživajte jedni u drugima! Pokažite svojim roditeljima, sestrama, braći, bakama i djedovima koliko vam znače. Učenici 2. razreda prikazali su svojim radovima što im znači obitelj.

https://read.bookcreator.com Moja obitelj

https://spark.adobe.com/page/EoWnLqfIBnCd7/Međunarodni dan obitelji

 [više]

Sretan Majčin dan!

Autor: Ivana Nogić, 9. 5. 2020. 11:08

     Majčin dan je blagdan u čast majki i majčinstva koji se u većini zemalja obilježava svake godine druge nedjelje u svibnju. To je dan koji bismo svi trebali posvetiti iskazivanju zahvalnosti našim majkama za sve što svakodnevno čine za nas. Ne kaže se uzalud, samo je jedna mama, zato su se i naši učenici potrudili da svoju zahvalnost majkama pretoče u lijepe čestitke.

Drage majke, ove su čestitke zahvala za svu ljubav, brigu i vrijeme koje poklanjate svojoj djeci!

https://read.bookcreator.com/Sretan Majčin dan

 [više]

OBAVIJEST RODITELJIMA O PLAĆANJU ŠKOLSKE KUHINJE I PRODUŽENOG BORAVKA ZA OŽUJAK 2020.

Autor: Ivica Rojc, 17. 4. 2020. 12:23

Cijena školske kuhinje je 45,00 kn po učeniku.

Cijena produženog boravka je 160,00 kn po učeniku.

 

Roditelji mogu izvršiti uplatu na IBAN škole HR1023600001102720828.

Podatke o pozivu na broj prepišite sa računa/uplatnice od veljače 2020.

 

Roditelji će račune za ožujak dobiti po povratku učenika na redovnu nastavu u školu.

 [više]

Članak o našoj školi u Varaždinskim vijestima Vijest ima dokument u privitku

Autor: Ivana Nogić, 16. 4. 2020. 09:57

     U Varaždinskim vijestima od 7. travnja 2020. godine, u sklopu priloga Školski Varaždinec, izašao je članak o OŠ Ljubešćica. Vjerujem da vam već svima nedostaje ići u školu, zato evo malog podsjetnika što se sve radilo u našoj školi.

https://www.varazdinske-vijesti.hr/obrazovanje/u-os-ljubescica-uspjesno-se-prilagodili-aktualnoj-situaciji-potrebe-nasih-ucenika-uvijek-su-na-prvom-mjestu-39408/

 [više]

eLektire - besplatno na webu

Autor: Ivica Rojc, 20. 3. 2020. 11:34

elektire

Na portalu eLektire besplatno su dostupna mnoga lektirna djela.

Za prijavu je potrebno unijeti svoje CARNet podatke. Iste koje koristite za pristup eDnevniku. Pretraživati možete prema raznim kategorijama ali najlakše je prema Popisu djela - osnovna škola.

Dostupni su i audio zapisi posebno prilagođeni mlađim učenicima i učenicima s teškoćema u čitanju.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti i knjžničarki Ivani Nogić na email: ivana.nogic1@skole.hr

 [više]

Yammer instrukcijska simulacijia

Autor: Ivica Rojc, 18. 3. 2020. 11:19

Vezu preme Yammer instrukcijskoj simulaciji gdje možete pobliže naučiti o Yammeru, povezivanje, praćenje, objavljivanje, dijeljenje i komentiranje U KONTROLIRANIM UVJETIMA.

 

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 Obavijest učenicima 8. razreda

Poštovani roditelji, dragi učenici 8. razreda,

     polako se približava kraj vašeg osnovnoškolskog obrazovanja, a time i vrijeme upisa u srednju školu. Kampanja za upis u srednju školu ove godine neće biti kao što je bila do sada, već će se, do daljnjega, sve odvijati online. Mi ćemo se potruditi da na vrijeme dobijete sve informacije koje bi vam mogle olakšati izbor i upis u željenu srednju školu. Sve informacije objavljivat ćemo u vašem virtualnom razredu 8. razreda u aplikaciji Yammer, kao i na stranici Škole, onako kako će nam škole slati materijale.

Anketa za roditelje

Anketni upitnik za roditelje, koji su zainteresirani za pohađanje ...

Poštovani roditelji, molimo Vas da pristupite donjem linku i ispunite kratku anketu

https://forms.gle/CjyeZqL5a2j3TjMTA

Svima se unaprijed zahvaljujemo!

 

Rezultati ankete

 

Kutak za roditelje

(Kliknite na sliku)

e-Dnevnik

Individualni razgovori

  Školska godina 2019./20.

CARNET WEBMAIL

natjecanja

Donacije

Predavanja

 

Tražilica
Kalendar
« Svibanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Korisni linkovi
SOS 112

Arhiva vijesti
CMS za škole logo
Osnovna škola Ljubešćica / Zagrebačka 22, HR-42222 Ljubeščica / os-ljubescica.skole.hr / ured@os-ljubescica.skole.hr
preskoči na navigaciju