preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ljubešćica

 > Naslovnica
Vijesti

Na Županijskoj smotri LiDraNo

Autor: Ivana Nogić, 4. 3. 2019.

     Naša je škola i ove godine imala svoje predstavnike na Županijskoj smotri LiDraNo čiji je domaćina bila OŠ Šemovec. U kategoriji literarnog izraza predstavljao nas je učenik Patrik Jakopec (mentorica Sanja Horžić), a u kategoriji samostalnih novinarskih radova učenica Antonija Sakač (mentorica Ivana Nogić). U kategoriji školskih listova našao se i naš list „Ljupko“ koji uređuje Novinarska grupa naše škole (voditeljica Ivana Nogić).

     Županijska smotra LiDraNo održana je 18. i 19. veljače 2019. godine. Okrugli stolovi za literarni, novinarski i radijski izraz održani su 19. veljače u sportskoj dvorani škole domaćina. Osim naših učenika i mentora, Školu je predstavljala i učiteljica Sanja Horžić kao jedna od članica Povjerenstva za radijski izraz.

     U kategoriji literarnog izraza naš jedini predstavnik bio je učenik 5. razreda Patrik Jakopec čija se ljubavna pjesma „Dok Te pogledam …“ našla u oštroj konkurenciji 36 literarnih radova. U kategoriji novinarskih radova natjecala se učenica 8.a razreda Antonija Sakač koja je napisala problemski članak na temu udomljavanja „Djeca rastu od ljubavi“. Konkurencija je, također, bila jaka jer je pristiglo 30 radova. Naš školski list „Ljupko“ našao se među 11 školskih listova (10 tiskanih i 1 digitalni), a Novinarska grupa može biti ponosna na komentare Povjerenstva.

     Iako radovi naših predstavnika nisu predloženi za državnu razinu, možemo biti ponosni na njihove uratke pa se nadamo da će sljedeće godine još više učenika čuvati, njegovati i pronositi kreativni duh smotre LiDraNo.
Obavijest učenicima 8. razreda

Poštovani roditelji, dragi učenici 8. razreda,

     polako se približava kraj vašeg osnovnoškolskog obrazovanja, a time i vrijeme upisa u srednju školu. Kampanja za upis u srednju školu ove godine neće biti kao što je bila do sada, već će se, do daljnjega, sve odvijati online. Mi ćemo se potruditi da na vrijeme dobijete sve informacije koje bi vam mogle olakšati izbor i upis u željenu srednju školu. Sve informacije objavljivat ćemo u vašem virtualnom razredu 8. razreda u aplikaciji Yammer, kao i na stranici Škole, onako kako će nam škole slati materijale.

Anketa za roditelje

Anketni upitnik za roditelje, koji su zainteresirani za pohađanje ...

Poštovani roditelji, molimo Vas da pristupite donjem linku i ispunite kratku anketu

https://forms.gle/CjyeZqL5a2j3TjMTA

Svima se unaprijed zahvaljujemo!

 

Rezultati ankete

 

Kutak za roditelje

(Kliknite na sliku)

e-Dnevnik

Individualni razgovori

  Školska godina 2019./20.

CARNET WEBMAIL

natjecanja

Donacije

Predavanja

 

Tražilica
Kalendar
« Lipanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Korisni linkovi
SOS 112

Arhiva vijesti
CMS za škole logo
Osnovna škola Ljubešćica / Zagrebačka 22, HR-42222 Ljubeščica / os-ljubescica.skole.hr / ured@os-ljubescica.skole.hr
preskoči na navigaciju