preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ljubešćica

 > Naslovnica
Vijesti

Proslava Dana škole

Autor: Ivana Nogić, 9. 7. 2018.

     Dan škole i ove je godine obilježen Završnom školskom priredbom, održanom 13. lipnja u popodnevnim satima u prepunoj sportskoj dvorani. 

  Priredbi su prethodila otvorena vrata svih učionica i knjižnice gdje su zainteresirani roditelji, kao i svi ostali posjetitelji, mogli razgledati izložbe učeničkih radova nastalih tijekom školske godine te sudjelovati u nekoj od radionica. Prije same priredbe članovi Novinarske grupe predstavili su i 'pustili u prodaju' novi broj školskog lista „Ljupko“.   

     Ulogu voditelja priredbe uspješno su odradili učenici 8. razreda: Nikolina Dvekar, Marta Ivanek, Karla Novosel, Helena Sakač, Dora Štriga i Erik Trakoštanec, a u programu su se predstavili učenici od 1. do 8. razreda, pod vodstvom svojih učitelja-mentora.

     U raznovrsnom programu bilo je obilje pjesme, plesa i glume, a najveći pljesak za svoj nastup dobili su naši najmlađi izvođači – prvašići, koji su kroz pjesmu, ples i glumu zajednički izveli točku „Škola“. Uz prvašiće, veliki su pljesak izmamili i učenici 2. razreda sa svojom „Zekinom pričom“, učenici 3. razreda koji su podsjetili na važnost „Vitamina i minerala“ te učenici 4. razreda koji su izveli šaljivi skeč „Naša vučiteljica“ te točke „Mojoj učiteljici“ i „Umišljene cipule“. Učenike su pripremile i uvježbale njihove razredne učiteljice. Nastupila je i Recitatorska grupa nižih razreda (voditeljica Draženka Leljak) te Dramska grupa viših razreda (voditeljica Sanja Horžić), koja je izvela dvije scenske igre: „Doba mobitela“ (članovi 5. razreda) i „Putovanje u Dubrovnik“ (članovi 6. razreda). Predstavili su se i članovi Pjevačkog zbora koji su, uz klavirsku pratnju učitelja Mladena Fotaka, izveli pjesme „Prepoznat ću ljubav“ i „Sunce, oblak, vjetar“. Poseban nastup ostvarile su članice 5. razreda koje su, uz znakovni jezik, otpjevale poznatu skladbu „Život nije siv“ (voditelj Mladen Fotak) te pjesmu na njemačkom jeziku „Seite an Seite“ (voditeljica Jasna Šprem Gušić). Članovi Folklorne grupe zapjevali su i zaplesali dječje folklorne plesove Hrvatskog zagorja (voditeljica Valentina Ivanušec), a za moderne plesne korake bili su zaduženi članovi plesnog studija M-fit, pod vodstvom Marte Žugec.

Svi izvođači i njihovi mentori zaslužili su veliki pljesak!

     Na kraju programa g. ravnatelj Ivica Rojc zahvalio se svim izvođačima i njihovim voditeljima, kao i glavnoj koordinatorici priredbe, učiteljici Sanji Horžić na trudu koji su uložili kako bi prikazali svoje talente. Također, podijelio je i nagrade – poklon knjige – svim učenicima koji su bili uspješni na ovogodišnjim županijskim natjecanjima. Takvih učenika ove je godine bilo čak 28:

 •  županijska natjecanja:
 1. Ivona Štriga
 2. Marta Ivanek
 3. Karla Novosel
 4. Dora Štriga
 5. Lira Hajsok
 6. Marija Sakač
 7. Stella Gotić
 8. Mateja Sakač
 9. Maja Horvatić
 10. Sara Horvatić
 11. Erik Trakoštanec
 12. Damjan Tomiek
 13. Denis Tuđan
 14. Laura Sakač
 15. Helena Sakač
 • županijska sportska natjecanja:
 1. Lucija Šimec
 2. Ana Zvonar
 3. Nikolina Sakač 
 4. Martina Žugec 
 5. Tatjana Gotić
 6.  Magdalena Horg
 7. Dora Ivanek  
 8. Leon Šantek
 9. Stjepan Ivanek
 10. Andrija Šimec
 11. Gabrijel Barjaktarević
 12. Rafael Barjaktarević
 13. Jasmina Klopotan.  

     Ravnatelj se zahvalio i svim sponzorima, Općini Ljubešćica, kao i svim roditeljima na podršci u radu Škole što je, također, doprinijelo ovako dobrim ovogodišnjim rezultatima.
Natječaj
ONline nastava
e-Dnevnik

Individualni razgovori

  Školska godina 2019./20.

CARNET WEBMAIL

natjecanja

Donacije

Predavanja

 

Tražilica
Kalendar
« Listopad 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

SOS 112

Arhiva vijesti
CMS za škole logo
Osnovna škola Ljubešćica / Zagrebačka 22, HR-42222 Ljubeščica / os-ljubescica.skole.hr / ured@os-ljubescica.skole.hr
preskoči na navigaciju