preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ljubešćica

 > Naslovnica
Vijesti

Podjela svjedodžbi, pohvalnica i nagrada najuspješnijim učenicima

Autor: Ivana Nogić, 6. 7. 2020.

     Podjela svjedodžbi, najprije za učenike od 1. do 4. razreda, a potom za učenike od 5. do 7. razreda, pohvalnica za učenike koji su ostvarili uspjeh 5,00 ili su redovito pohađali nastavu (bez izostanaka), nagrada za najuspješnije natjecatelje, kao i svečana podjela završnih svjedodžbi i nagrada za učenike osmih razreda koji su sve razrede osnovne škole prošli s odličnim uspjehom, održana je 6. srpnja 2020. godine u sportskoj dvorani.

     Na početku podjele ravnatelj škole Ivica Rojc održao je prigodan govor u kojem je izrazio zadovoljstvo što smo ovu turbulentnu nastavnu godinu, unatoč svim problemima, ipak uspješno priveli kraju. Ravnatelj je pohvalio sve učenike za postignut uspjeh i zalaganje tijekom školske godine, podijelivši pohvalnice učenicima koji su školsku godinu završili peticama u svjedodžbama te uz nula izostanaka. Zahvalio je i svim roditeljima na suradnji, posebno tijekom nastave na daljinu, a pohvalio je i sve učitelje i stručne suradnike koji su dali sve od sebe da se ova godina završi na zadovoljstvo i učenika i roditelja i, naravno, učitelja.

     Ravnatelj je poklon-knjigama posebno nagradio učenike koji su ove godine sudjelovali ili su izborili sudjelovanje na pojedinačnim i skupnim županijskim natjecanjima.

Nagrađeni učenici, sudionici županijskih natjecanja u pojedinačnoj kategoriji:

  1. Damjan Tomiek, 7. razred – 2. mjesto na Županijskom natjecanju iz informatike
  2. Dorian Sakač, 5. razred – Županijsko natjecanje iz tehničke kulture
  3. Matija Španić, 6. razred – Županijsko natjecanje iz tehničke kulture
  4. Iva Tomiek, 7. razred – izboreno sudjelovanje na Županijskom natjecanju iz biologije, Županijskom natjecanju iz geografije i Županijskom natjecanju iz povijesti
  5. Dora Ivanek, 7. razred – izboreno sudjelovanje na Županijskom natjecanju iz biologije
  6. Laura Sakač, 7. razred izboreno sudjelovanje na Županijskom natjecanju iz povijesti
  7. Vinko Španić, 5. razred – izboreno sudjelovanje na Županijskom natjecanju iz geografije
  8. Magdalena Horg, 7. razred – izboreno sudjelovanje na Županijskom natjecanju iz hrvatskoga jezika
  9. Marija Kranjec, 5. razred – Županijska smotra LiDraNo, literarni izraz
  10. Paula Sakač, 6. razred – Županijska smotra LiDraNo, školski list

 

Nagrađeni učenici, sudionici županijskih natjecanja u skupnim kategorijama:

Šah – muška ekipa: Matija Kranjec, Petar Ivanušec, Dorian Davidović, Emanuel Horžić, Dorian Sakač; ženska ekipa: Lara Sakač, Mirna Horvatić, Petra Sakač, Julia Sakač, Ivana Baričević

Badminton – ženska ekipa: Iva Tomiek, Laura Sakač, Lara Sakač, Martina Žugec; muška ekipa: Tin Mikulčić, Rafael Barjaktarević, Dorian Davidović, Sebastijan Rabuzin

Futsal – 3. mjesto ženske ekipe 5. i 6. razreda: Nika Španić, Tea Štriga, Katarina Kušić, Paula Sakač, Mirna Horvatić, Petra Jertec, Ana Legin, Emilija Horžić – 3. mjesto

     Navedeni učenici nagrađeni su i velikim pljeskom, uz napomenu da budu ponosni na svoje uspjehe jer su oni ponos cijele škole.  

     Svim učenicima ravnatelj je poželio je da se dobro odmore kako bi od rujna bili spremni za nove školske izazove! Učenike koji su izborili sudjelovanje na županijskim natjecanjima upozorio je da u rujnu ponovno kreću županijska natjecanja, a do tada neka budu spremni pokazati svoja znanja i vještine.

     Na kraju su na red došli osmaši. Iako ih je u ovogodišnjoj generaciji bilo samo dvanaestero, čak su tri učenice ostvarile odličan uspjeh tijekom svih osam godina, stoga su posebno nagrađene. Tako je cijela dvorana velikim pljeskom ispratila Veroniku Horg, Luciju Šimec i Anu Zvonar koje su, osim pljeskom i javnom pohvalom, nagrađene i vrijednim poklon-knjigama.

     Nakon podjele u dvorani uslijedila je podjela svjedodžbi i završno druženje s učenicima osmog razreda koji su za sve učitelje pripremili prigodan program. U ime svih učenika 8. razreda emotivnu zahvalu učiteljima i svim djelatnicima škole uputila je osmašica Ana Zvonar. Druženje je programom na harmonici obogatila učenica Nikolina Sakač, a učenica Martina Žugec zahvalila se učiteljima kratkim videopresjekom najljepših zajedničkih trenutaka tijekom svih osam godina. Od osmaša su se prigodnim riječima oprostili njihova razrednica Jasna Šprem Gušić i ravnatelj Ivica Rojc koji su im podijelili završne svjedodžbe. Osmaši su za učitelje pripremili i mirisne poklone – bukete lavande i ljekovite čajeve, a pripremili su i prigodan domjenak kojim su lijepo zaokružili svoje završno druženje u ovoj školi.

     Učitelji su svim osmašima poželjeli puno uspjeha prilikom odabira i upisa željene srednje škole, uz napomenu da će im vrata OŠ Ljubešćica uvijek biti otvorena!
LOGO ŠKOLE
ONline nastava
e-Dnevnik

Individualni razgovori

  Školska godina 2019./20.

CARNET WEBMAIL

natjecanja

Donacije

Predavanja

 

Tražilica
Kalendar
« Siječanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Kalendar za šk. g. 2020./21.
SOS 112

Arhiva vijesti
CMS za škole logo
Osnovna škola Ljubešćica / Zagrebačka 22, HR-42222 Ljubeščica / os-ljubescica.skole.hr / ured@os-ljubescica.skole.hr
preskoči na navigaciju