2012-07-04 17:18:40

Osmaši primili završne svjedodžbe

Dvadeset i četvero učenika osmog razreda primilo je svjedodžbe o uspješno završenom osmom razredu na prigodnoj svečanosti koja je upriličena 21. lipnja 2012. godine.

Učenicima osmog razreda obratili su se u ime učitelja njihova razrednica – Božica Nogić te ravnatelj – Ivan Nogić. Poželjeli su im puno uspjeha u budućem školovanju te im podijelili zaslužene svjedodžbe. Odlukom Učiteljskog vijeća učenici osmog razreda, koji se mogu pohvaliti odličnim uspjehom tijekom svih osam godina, nagrađeni su vrijednim poklon-knjigama.

Učenici su učiteljima u znak zahvale za pruženo znanje i potporu tijekom proteklih godina izveli kratak dramski program i podijelili ruže. Razrednici su se, također, zahvalili prigodnim poklonom i zajedničkim pismom u kojem su joj se biranim i dirljivim riječima zahvalili za dosadašnje vodstvo.

 

Svim osmašima želimo puno sreće prilikom upisa u željenu srednju školu te da u daljnjem školovanju budu jednako uspješni, ako ne i uspješniji. Posebne čestitke za postignut odličan uspjeh tijekom svih osam godina upućujemo:

Andreji Dvorski,

Maji Dvorski,

Tei Horžić,

Gabrijeli Ivanek,

Ani Sakač,

Ines Sakač,

Manueli Vukaliović.

 

                                                                       Učitelji OŠ Ljubeščica


Osnovna škola Ljubešćica