2012-09-25 09:40:07

Prvi dan škole – najljepša uspomena

U OŠ Ljubeščica prvi dan nove školske godine protekao je svečano i radno. Novi početak obilježen je najprije slavljem Svete mise i zazivom Duha Svetoga za učenike od 2. do 8. razreda. Misu je predvodio vlč. Stjepan Makar koji je pozvao učitelje i učenike da ozbiljno i odgovorno shvate odgoj i školske obaveze i, naravno, poželio svima puno uspjeha u radu.

Nakon mise učenici su pohitali u učionice gdje su im njihovi učitelji i ravnatelj Ivan Nogić, također, poželjeli puno uspjeha i dobrih ocjena. Nakon uvodnih obavijesti učenici su nestrpljivo prelistavali svoje udžbenike i radne bilježnice kako bi se što prije i što bolje upoznali s nadolazećim nastavnim sadržajima.

Poseban pozdrav ravnatelj je uputio našim prvašićima i njihovim roditeljima kojima je poželio uspješan početak novog razdoblja u životu te da im prvi dan u školi bude posebno sretan. Trinaestero novih đaka uz osmijeh je dočekala njihova učiteljica Valentina Grabar koja se potrudila da malim đacima prvi dan škole ostane u najljepšoj uspomeni.


Osnovna škola Ljubešćica