2014-01-23 23:26:31

Lidranovci osvojili publiku i Povjerenstvo

Dana 20. siječnja 2014. godine u Osnovnoj školi Svibovec održan je međuopćinski  LiDraNo. Uz brojne sudionike iz ostalih škola s novomarofskog područja, natjecali su se i naši učenici: Iva Sakač, Glorija Ratković, Martina Jurašković, Anja Mikulčić i Klara Ivanek u kategoriji literarnih radova, Davor Kušić  s monologom „Zavodnik s plaže“ i dramska družina sedmog razreda s dramsko-scenskom igrom „Odijela“, te Davor Kušić i Doroteja Novosel u kategoriji samostalnih novinarskih radova.

Naša brojna ekipa bila je vrlo uspješna pa je Stručno povjerenstvo odlučilo da će se na županijskoj razini natjecanja naći:

Iva Sakač s pjesmom „Zelena“, Martina Jurašković s pjesmom „Kak mesec“; Davor Kušić s putopisnom reportažom „Život na sjeveru“, Doroteja Novosel s intervjuom „Od neznalice do odlikaša“; Davor Kušić s monologom „Zavodnik s plaže“.

Kroz objektiv fotoaparata dogodovštine lidranovaca zabilježio je naš novinar Davor Španić, a voditeljice naših učenika bile su učiteljice Sanja Horžić i Ivana Nogić.

Našim novinarima, pjesnicima i glumcima želimo puno uspjeha i na županijskom natjecanju!

                                               Novinarska grupa


Osnovna škola Ljubešćica