2014-06-25 20:26:05

Sportski dan za kraj nastave

Proslava Dana škole nastavila se u petak, 13. lipnja 2014. godine sportskim susretima u kojima su sudjelovali svi učenici nižih i viših razreda. 

Nakon doručka učenici i učitelji okupili su se na školskom igralištu 'naoružani' sportskom opremom i rekvizitima te velikom željom za pobjedom. Nakon pozdravnog govora ravnatelja Ivana Nogića započela su natjecanja. Učenici nižih razreda i petaši natjecali su se u maštovitim štafetnim igrama te su odmjeravali snage u graničaru. Navijalo se i pjevalo, no nakon igre bilo je i smijeha i suza.

Učenici viših razreda odmjerili su snage u nogometu, gdje su najviše borbenog duha pokazali učenici 6. razreda koji su ponijeli titulu pobjednika za ovu školsku godinu.

Natjecanja u odbojci održavala su se u sportskoj dvorani. Djevojkama su u pomoć pohitali i dečki te su se natjecali zajedničkim snagama. Najviše spretnosti pokazala je ekipa 8. razreda te su zasluženo ponijeli titulu najboljih odbojkaša.  

Uz gromoglasno navijanje i pjesmu još jedna školska godina uspješno je privedena kraju. U iščekivanju djece i novog početka školska igrališta zauzele su – rode!


Osnovna škola Ljubešćica