2014-07-05 16:34:11

Svečana dodjela svjedodžbi

Svečana dodjela svjedodžbi učenicima osmih razreda naše škole održana je 23. lipnja 2014. godine, u nazočnosti svih učitelja i djelatnika Škole. 

Generaciji osmaša 2013./14. najprije se prigodnim riječima obratila njihova razrednica Željka Vugrin koja im je, prije podjele završnih svjedodžbi i pohvalnica, čestitala na postignutom uspjehu te im poželjela uspješan nastavak daljnjeg školovanja. Učenicima se obratio i ravnatelj Ivan Nogić koji im zahvalio na svim uspjesima koje su podarili Školi tijekom svog osmogodišnjeg školovanja te je učenicima, koji su bili odlični svih osam godina, uručio prigodne nagrade. Uslijedio je kratak prigodni program osmaša u kojem su se - Glorija Ratković riječju, a Doroteja Repnjak pjesmom, u ime cijelog razreda, pozdravile od svoje osnovne Škole, zajedničkog školovanja, svojih razrednih prijatelja i prijateljica te svojih učitelja.

Tijekom programa bilo je i suza i smijeha, no prevladalo je, ipak, veselje uz zajednički dogovor učenika da će osnovnu Školu uvijek doživljavati kao svoju. Na kraju su učenici u znak zahvale za sve zajedničke trenutke svim učiteljima i djelatnicima škole podijelili ruže, dok su posebne zahvale i prigodne poklone primile njihove razrednice – Željka Vugrin i Biserka Topolovec (razrednica od 5. do 7. razreda).

Pozdravljamo još jednom učenike osmog razreda te im želimo puno sreće prilikom upisa u željenu srednju školu, puno zadovoljstva i dobrote u budućem životu, bez obzira koju školu završili i čime se u životu bavili!    

Posebne čestitke upućujemo učenicima koji su tijekom svih osam godina ostvarili odličan uspjeh To su:

Ana Horvatić

Doroteja Novosel

Iva Sakač

Leona Šantek

Daria Štriga

Marta Štriga

Hvala vam što ste svojim radom doprinijeli uspjehu naše Škole!

Djelatnici OŠ Ljubeščica


Osnovna škola Ljubešćica