2016-05-20 08:50:58

Glazbena čestitka svim majkama

Majčin dan obilježen je 8. svibnja 2016. godine raznovrsnim koncertom u crkvi Majke Božje Snježne u Ljubeščici, a sudionici koncerta bili su i učenici naše škole, članovi pjevačkog zbora, te polaznici glazbene škole u Novom Marofu. Članovi našeg pjevačkog zbora, pod vodstvom učiteljica Mladena Fotaka, izveli su dvije prigodne skladbe te svojom izvedbom dirnuli mnoga srca, što  je bila najljepša čestitka svim majkama.

Osim u zboru, naši su učenici ostvarili uspješan nastup i kao članovi KUD-a „Ljuba voda“, Crkvenog zbora mladih „Božji ljiljani“ te individualno, kao polaznici glazbene u Novom Marofu: Rafael Barjaktarević na orguljama i klaviru, Magdalena Horg, Sara Horvatić i Petar Ivanušec na klarinetu, Lara Sakač i Dora Ivanek na klaviru, Matija Španić na gitari, Nikolina Dvekar na violini, Ivan Toma na harmonici te, kao posebna poslastica, Maria Horvatić na klaviru.

Bilo je istinsko zadovoljstvo slušati naše glazbene talente, kojih je iz godine u godinu sve više, te se nadamo kako će ovako lijepu glazbenu čestitku uputiti majkama i sljedeće godine.


Osnovna škola Ljubešćica