2018-09-06 12:57:15

Sretno u novoj školskoj godini!

     Za 156 učenika naše škole nova školska godina započela je 3. rujna svetom misom, uz zaziv Duha Svetoga, a slavlje je u župnoj crkvi  predvodio vlč. Stjepan Makar koji je svima zaželio uspješnu i blagoslovljenu školsku godinu. Nakon svete mise učenici, roditelji i učitelji vratili su se u školu te su najprije u sportskoj dvorani kratkim programom poželjeli dobrodošlicu našim novim đacima, 21 učeniku prvoga razreda.

     Uz prigodne pjesme i recitacije prvašićima su program dobrodošlice pripremili učenici 6. razreda s učiteljicom Sanjom Horžić, a prigodnim riječima ohrabrio ih je i ravnatelj škole Ivica Rojc. Poželio je svim učenicima puno uspjeha i veselja u novoj školskoj godini, a najmlađim učenicima da se u školi ugodno osjećaju te da budu vrijedni i sretni đaci.

     Potom su se učenici preselili u svoje učionice gdje su ih na klupama dočekali udžbenički kompleti. Najveće uzbuđenje vladalo je, naravno, u učionici 1. razreda gdje je svoje nove đake dočekala učiteljica Kristina Vitez-Ojurović.

     Nakon upoznavanja i uvodnih informacija prvi dan škole bližio se kraju. Nakon ovako lijepog i veselog početka preostaje samo poželjeti da i dani koji slijede budu jednako dobri, ako ne i bolji.


Osnovna škola Ljubešćica