2018-11-09 13:50:05

Najbolji čitači primili nagrade

     Najbolji čitači naše škole za prošlu školsku godinu – Ivana Baričević i Jasmina Klopotan – primili su nagrade na prigodnoj svečanosti 9. studenoga 2018. godine u Županijskoj palači u Varaždinu, u sklopu obilježavanja Dana hrvatskih knjižnica.

     Tim povodom dodijeljene su prigodne nagrade najboljim čitačima školskih knjižnica u osnovnim i srednjim školama te gradskim knjižnicama na području Varaždinske županije. Nagrade najčitačima dodijeljene su za čitanje tijekom prošle školske godina kada je u konkurenciji nižih razreda najviše knjiga iz naše školske knjižnice pročitala učenica 3. razreda Ivana Baričević – čak 25, dok je među učenicima viših razreda najviše čitala osmašica Jasmina Klopotan – 19 knjiga.

     Najboljim čitačima nagrade su uručili zamjenik župana Varaždinske županije Tomislav Paljak te pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Varaždinske županije dr. sc. Miroslav Huđek. Prigodan program pripremili su polaznici Centra izvrsnosti za hrvatski jezik, a druženje najčitača, njihovih knjižničara, učitelja i roditelja u pratnji nastavilo se i na domjenku koji je upriličen nakon programa.

     Našim čitačicama ponosno su zapljeskale učiteljica Valentina Grabar te knjižničarka Ivana Nogić  koje su ih bodrile na svečanosti.


Osnovna škola Ljubešćica