2019-04-04 10:20:16

Sportske igre mladih

U četvrtak, 28. ožujka 2019. godine, ekipa učenika 3. razreda, naši Lavovi, po prvi puta su sudjelovali na Turneji radosti Plazma Sportskih igara mladih u Varaždinu.

Program je započeo paljenjem plamena Turneje radosti, kojeg su zajedno s maskotom, između ostalih, nosili i pratili predstavnici naše ekipe!!! U sportskom dijelu programa sudjelovalo je više od tisuću djece iz osnovnih škola, najviše s područja Varaždina, koja su se natjecala u turnirima u graničaru i utrci na 60 metara.

Naši hrabri Lavovi bili su: Mihael Barjaktarević, Lana Dvorski, Sebastijan Gotić, Fran Hosni, Ana Legin, Lovro Mikulčić, Viktorija Mudrinić, Petra Sakač i Tin Štriga. Natjecali su se u graničaru. Jednu utakmicu su pobijedili, a drugu izgubili. Od sudaca u obje igre bili su pohvaljeni za fair play igru! Razočaranje na njihovim licima zbog ispadanja ubrzo je zamijenila sreća i ponos zbog dolaska i sudjelovanja na natjecanju!

A na povratku kućama  pao je i dogovor: cjelogodišnje pripreme i povratak još jačih Lavova iduće godine te osvajanje glavne nagrade – odlaskom na more!

Dobar plan, zar ne?

Tekst i fotografije: Valentina Grabar, učiteljica 3. r.

 


Osnovna škola Ljubešćica