2019-05-16 12:13:16

Natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa

     U ovogodišnje Natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa za područje Novog Marofa uključili su se samo učenici naše škole koji su oformili dvije ekipe, ekipu 5. razreda i ekipu 6. razreda. Obje ekipe pristupile su gradskoj razini natjecanja koje je održano 9. ožujka 2019. godine u prostorijama naše škole. 

     Natjecanje je organiziralo Gradsko društvo Crvenog križa Novi Marof, a nakon neizvjesne borbe, sa svega nekoliko bodova prednosti, pobijedila je ekipa 6. razreda u sastavu:  Magdalena Horg, Iva Tomiek, Sara Horvatić, Laura Sakač, Tatjana Gotić i Dora Ivanek. Vrijedi, svakako, čestitati i ekipi 5. razreda u sastavu: Emanuel Smoljanović, Janja Dvorski, Leticija Ivanušec te Nikola Žugec.

     Pobjeda je šestašicama osigurala sudjelovanje na međužupanijskom Natjecanju mladih Hrvatskog Crvenog križa u Donjoj Stubici, održanom 6. travnja 2019. godine, gdje su osvojili 79,16 bodova, od mogućih 120, i završili na 11. mjestu.

     „Ako uzmemo u obzir da su naše učenice bile najmlađe natjecateljice, možemo biti zadovoljni i ponosni njihovim rezultatom“, riječi su njihovog voditelja Jure Zovkića.


Osnovna škola Ljubešćica