2020-05-21 14:26:14

POVRATAK U ŠKOLU UČENIKA NIŽIH RAZREDA

Dragi učenici, poštovani roditelji/skrbnici,

sukladno Uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te Preporukama Ministarstva znanosti i obrazovanja o organizaciji rada u razrednoj nastavi, od ponedjeljka, 25. svibnja 2020. godine, svi učenici od 1. do 4. razreda osnovne škole u Republici Hrvatskoj vraćaju se u školske klupe. Drugima riječima, od 25. svibnja, pa do kraja nastavne godine, tj. do 26. lipnja, za učenike nižih razreda nastava će se održavati u školi, uz maksimalno pridržavanje preporučenih mjera opreza. Upute HZJZ-a te Preporuke MZO-a nalaze se priložene ovoj stranici, pa vas molimo da ih pažljivo pročitate.

Nastava u školi započet će ujutro u uobičajeno vrijeme, u 8,00 sati, a odvijat će se prema novom rasporedu kojeg možete vidjeti u odjeljku RASPORED SATI. Školska prehrana i produženi boravak bit će organizirani od ponedjeljka 25. svibnja. Školski prijevoz također će započet odmah od ponedjeljka, a vozit će prema uobičajenom voznom redu. Roditelji/skrbnici ne moraju više dovoditi djecu u školu niti potpisivati izjavu da ne mogu zbrinuti djecu kod kuće. Obaveza roditelja/skrbnika je, između ostaloga, da svako jutro izmjere djeci tjelesnu temperaturu, te u slučaju povišene temperature zadrže dijete kod kuće i o tome obavijeste školu. Također, molimo roditelje/skrbnike da upozore svoju djecu na važnost pridržavanja mjera opreza, kako u školi, tako i na putu do škole.

U slučaju bilo kakvih pitanja, roditelji/skrbnici mogu kontaktirati razrednice svoje djece ili ravnatelja Škole (mob.: 0912531347).

Svim učenicima nižih razreda želimo sretan povratak u školu te dobro zdravlje!

Ravnatelj:

Ivica Rojc


Osnovna škola Ljubešćica